De praktijk


Bij Muziekpraktijk Edith Rutten kun je hoofdzakelijk terecht voor piano-, (akoestische) gitaar- en (i.c.m. een van de genoemde instrumenten) zangles. Voor beginners, jong en oud, en voor kinderen/volwassenen met een ontwikkelingsstoornis (op sociaal, cognitief of motorisch gebied). Vanuit een orthopedagogische achtergrond biedt de praktijk muzieklessen op maat; gevormd naar jou! Op die manier gaan we aan de slag op jouw eigen tempo en wordt het een gezellige, veilige, leerzame en muzikale tijd waarin je je instrument leert kennen en bespelen. In de submenu’s vind je per instrument meer informatie over onder andere de werkwijze tijdens de lessen.
ursulinenconvent1

De praktijk is gevestigd in het Ursulinenconvent in Eijsden.

Email: edithrutten@gmail.com
Telefoon: 0031 (0)6 4055 14 12
Adres: Breusterstraat 27 – Eijsden

 

Leerlingenconcert

Elk jaar wordt er een leerlingen(benefiet)concert georganiseerd, waar de leerlingen van de Muziekpraktijk spelen voor een goed doel. Wil je graag een keer naar een concert komen luisteren? Houd dan de facebookpagina rond de maanden april/mei goed in de gaten, want iedereen is welkom!

 

 

 

TIP: GEEF EEN LES CADEAU!

Ideaal voor de nieuwsgierige, benieuwde, onwetende, of al alles hebbende Jarige Job! Ook leuk om te geven met Sinterklaas of Kerst. Plezier en ontspanning gegarandeerd!

De cadeaubon van de Muziekpraktijk kost €25,00 en heeft een waarde van een 45 minuten durende les op een instrument naar keuze (piano, gitaar, al dan niet i.c.m. zang). Neem gerust contact op voor meer informatie.