De praktijk

21 april 12.00u LEERLINGENCONCERT // Café-zaal ’t Kelderke in Eijsden (Vroenhof)

Bij Muziekpraktijk Edith Rutten kun je hoofdzakelijk terecht voor piano-, (akoestische) gitaar- en (i.c.m. een van de genoemde instrumenten) zangles. Voor beginners, jong en oud, en voor kinderen/volwassenen met een ontwikkelingsstoornis (op sociaal, cognitief of motorisch gebied). De lessen worden helemaal gevormd naar je niveau, je muzieksmaak en eventuele andere wensen en behoeften. Op die manier ga je aan de slag op je eigen tempo en wordt het een gezellige en muzikale tijd waarin je je instrument leert kennen en bespelen.

De praktijk is gevestigd in het Ursulinenconvent in Eijsden.ursulinenconvent1

Email: edithrutten@gmail.com
Telefoon: 0031 (0)6 4055 14 12
Adres: Breusterstraat 27 – Eijsden

 

 

————————————

“Dichtbij het Leven” is een online magazine van de gemeente Eijsden – Margraten. Hier kun je een korte film (maart 2017) bekijken waarin ik vertel over mijn herinneringen aan mijn jeugd, in het bijzonder het praten van het mooie Limburgse dialect (een koppeling naar de Kal Plat-campagne van de gemeente waar ik aan mee heb gewerkt). Ook de muziekpraktijk komt in beeld.

 

————————————

“Eighty8things”. Hier kun je een korte film (februari 2015) bekijken waarin de praktijk, zoals die ooit in 2010 begonnen is, in beeld wordt gebracht. Ook kunt u op de site een interview lezen over onder andere mijn inspiratie en toekomstdromen.

————————————

Leerlingenconcert

Elk jaar wordt er een leerlingen(benefiet)concert georganiseerd, waar leerlingen spelen voor een goed doel. Ze laten tijdens deze bijzondere middag allemaal een zelf uitgekozen lied horen aan vrienden en familie. Het is heel bijzonder om te zien hoe ieder jaar weer zo veel mensen bij elkaar komen om te genieten van het plezier dat de leerlingen hebben in het maken van muziek.

Wil je graag een keer naar een concert komen luisteren? Houd dan de facebookpagina (www.facebook.com/muziekpraktijkedithrutten) rond de maanden april/mei goed in de gaten, want iedereen is welkom!